Ervaringsdeskundigen

 

Jolien en Ben

Wat een dag joh! En wat een aanloop! Een bruiloft plannen is geen sinecure. Zorg dat je ver van tevoren begint met plannen, want je komt altijd tijd tekort.

 

Patricia en Gerard

Weet je wat een goede tip is? Panty’s! hahaha! Ik was de ceremonie nog niet door en had al een ladder in m’n panty. Is m’n moeder nog even snel naar het kruidvat gerend om een nieuwe te halen. Zorg dat je er 1 of een paar als reserve hebt!

 

Marije en Martijn

Alles liep van een leien dakje op mijn dag. Het enige wat we waren vergeten was het bruidsboeket. Die stond nog thuis mooi te zijn toen we thuis kwamen uit het hotel. Maar eerlijk gezegd vond ik dat niet zo erg. Ik had de hele dag m’n handen vrij!

 

Johan en Marsha

Waar je niet zo snel aan denkt, maar wat wel handig is is om de route te bepalen. Wij waren in onze dure, gehuurde rolls royce keihard de weg kwijt. Ook geen navigatie in deze old timer natuurlijk. Wel (achteraf) verschrikkelijk om gelachen natuurlijk, maar wel een tip om mee te nemen.

 

Kees en Jannie

Zorg ervoor dat je toekomstige man ook een afspraak maakt met de kapper! Ze doen ook echt helemaal niks zelf. Sta ik daar mooi te zijn en heeft hij een matje in z’n nek. Als z’n hoofd niet vast zat had ie ook dat vergeten! Niet te geloven toch!

 

Jeroen en Kim

Onze dag was is volledig verregend! De hele godganse dag in de zeikregen gelopen. We hadden te weinig paraplu’s. Dus mocht je voorbereid willen zijn op het onvoorspelbare weer in Nederland dan is het fijn om dit van tevoren te tackelen. Het is natuurlijk niet leuk, maar het scheelt wel als je paraplu’s in de aanslag hebt staan.