Telefoon repareren

 

Willem en ik waren zo nerveus de dagen voor ons huwelijk dat we letterlijk de weg kwijt waren wat betreft om alles zo goed mogelijk te regelen. Willen was nog een paar dingen vergeten en ik had nog geeneens een afspraak met de kapper gemaakt ook moesten er nog dingen geregeld worden met het rijtuig dat ons op zou komen halen en de bloemen die erop moesten komen enz. Met al dat gehaast en het gevoel dat het allemaal niet op tijd geregeld zou zijn ging even bij mijn zus langs om haar te vragen mij een handje te helpen met deze toestand.

Mijn zus is al een paar jaar getrouwd en heeft twee kleine kinderen al met al een luk gezin dus. Eenmaal aangekomen bij mijn zus wilde ze me eerst even gerust stellen met een kopje thee en een paar aanmoedigende woorden. Ik zette mijn tas op de grond en ging even heerlijk van mijn kop thee genieten toen we plots een hoop gegil en plezier vanuit de huiskamer hoorde. De kinderen waren lief aan het spelen. Juist ja! Maar met mijn telefoon die haar zoontje uit mijn tas had gevist.

Het scherm was helemaal verbrijzeld en maakte ook geen geluid meer, dat was natuurlijk het laatste wat ik nodig had en moest mijn Smartphone repareren. Mijn zus zette zich hier onmiddellijk voor in en ging opzoek naar verschillende bedrijven. Gelukkig had ik na een paar dagen mijn telefoon weer terug en heeft ze me verder geholpen de situatie onder controle te krijgen. Zo heb ik dus toch een geweldige dag gehad met onvergeetbare momenten die vastgelegd zijn op mijn Tablet en waar we nog vele malen op terug kunnen kijken. De zenuwen zijn de moeite waard geweest om zo´n dag JOUW DAG te kunnen beleven.