Vingino kinderkleding

Vingino kinderkleding voor de kids tijdens de bruiloft

Hoi mij naam is Petra en ik wil een leuk verhaal met jullie delen. Alhoewel verhaal, het is meer een soort promotiebericht over het kinderkledingmerk Vingino. Wij waren echt maanden lang op zoek naar de juiste kleding die onze kinderen zouden kunnen dragen tijdens onze bruiloft. Na een helse zoektocht van letterlijk kwamen wij uiteindelijk terecht bij de oplossing der oplossing. Vingino kinderkleding paste exact letterlijk en figuurlijk bij wat wij als kinderkleding zijnde in gedachte hadden voor op onze bruiloft. Wat waren wij bij zeg. Via de website www.amazinkgids.nl , op de pagina Vingino kinderkleding zagen wij direct al een de plaatjes op de website dat dit was wat we voor ogen hadden.

Nu was het alleen nog zaak dat de kleding ook daadwerkelijk zou passen. Vaak ziet het er hartstikke mooi uit op een website, maar wil je wel nog even passen. Leuke bijkomstigheid van de website amazingkids.nl, was dat zij ook fysieke winkels hebben 🙂 het was een kwestie van bestellen en direct met de kinderen racen naar Veenendaal. (wij wonen zelf in Utrecht) dus dat is hartstikke in de buurt.

Eenmaal aangekomen en de kleren aangetrokken, was het beklonken! De Vingino kinderkleding zat als gegoten. Prachtig. Werkelijk prachtig. Het zag er niet alleen nog mooier uit dan op de website. Vingino zat ook super. m’n kids straalden enorm en buiten dat om zagen ze er ook nog eens uit om door een ringetje te halen. ( in dit geval erg toepasselijk). We hebben de ouders van de overige kinderen die bij de bruiloft aanwezig zouden zijn, vriendelijk gevraagd of zij hun kinderen ook in Vingino Kinderkleding zouden kunnen heisen. Desnoods op onze kosten. Ik zou dat namelijk prachtig vinden, wanneer alle kinderen Vingino zouden dragen op onze bruiloft. Zowel de jongens als de meisjes. Want de jongeskleding en de meisjeskleding van Vingino zijn beide prachtig!! En zo geschiedde het! Een Bruiloft waarbij alle kinderen beeldig gekleed waren in Vingino pakjes 😉